ENGLISH  

Noutati


Vă invităm să participați la Conferința Internațională Meat & Milk 2013 - 11 Aprilie 2013

Agenția infoALIMENT, deținătoarea celui mai mare portofoliu de colaboratori din domeniul Agriculturii și Industriei alimentare din România și revistele Fabrica de Carne și Fabrica de Lapte, vor organiza în perioada 26-27 iunie a.c., la Hotel Alpin din Poiana Brașov, Conferința Internațională Meat & Milk 2013, evenimentul de referință al anului în domeniul producției și procesării cărnii și laptelui care se va desfășura sub titlul ”Eficiență, Trend, Adaptabilitate-Coordonate ale profitului în 2013”.
Lucrările Conferinței se vor bucura de o participare de prestigiu internă și internațională. Gândite după conceptul inovator introdus de agenția infoALIMENT odată cu prima ediție, fiecare zi va debuta cu o sesiune comună în care vor fi dezbătute cele mai acute teme ale momentului.

Astfel, prima zi a lucrărilor se va derula sub genericul ”Sectoarele de CARNE și LAPTE sub șocul evenimentelor din 2013”, sesiunea generală rezervată celei de-a doua zile purtând titlul ”Zonele cheie ale finanțării investițiilor în sectoarele de CARNE și LAPTE în 2013”.

Subliniem faptul că tematica a fost aleasă potrivit răspunsurilor primite de la cei interesați de participare, în urma sondajului efectuat de organizatori în perioada 15 ianuarie-15 februarie 2012. Cei prezenti vor participa la workshop-urile tematice organizate pentru fiecare dintre domeniile vizare, vor putea lua contact cu ultimele produse și servicii ale companiilor expozante în cadrul secțiunii ”Innovation”, vor efectua vizite de documentare în unități de producție și procesare în cadrul programului ”infoTRIP”, dar vor avea și posibilitatea socializării, în cadrul secțiunii ”Networking”.

Conferința Internațională Meat-Milk 2013 își propune să faciliteze un dialog benefic între oamenii de afaceri, specialiștii, retail și reprezentanții autorităților din domeniile vizate. Totodată, prin tematicile propuse, manifestarea va căuta să ofere soluții și răspunsuri celor care își desfășoară activitatea în Industria cărnii și a lactatelor.

Detalii despre ultimele companii care și-au anunțat prezența, precum și despre ultimii speacker-i confirmați, puteți afla de pe site-ul Conferinței, www.meat-milk.ro. Informații suplimentare la tel: 021.223.25.21.

Autor: Ilie StoianProiectul pre-aderare "Controlul calitatii in lantul laptelui"

 Copyright © 2006-2013 INFOLAPTE.ro