ENGLISH  

Noutati


Vânzările de lapte au crescut cu 3% - 16 Aprilie 2013

Vânzările de lapte sunt, în această perioadă, mai mari cu 2-3 procente faţă de cele din perioada similară a anului trecut, a declarat Daniel Constantin, ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

“În această perioadă, după anunţarea rezultatelor, vânzările sunt mai mari cu 2-3 procente decât anul trecut. Este un lucru care ne bucură foarte tare” , a spus ministrul Agriculturii, după şedinţa Adunării Generale a Asociaţiei Crescătorilor de Taurine din România.

Potrivit acestuia, piaţa laptelui este una stabilă la această dată, iar preţurile rămân destul de bune pentru crescătorii de animale. “Am discutat aproape zilnic cu reprezentanţii patronatelor din industria laptelui şi ne spuneau că există o tendinţă. Dacă înainte aveam două preţuri, unul primăvara, când preţul scădea, şi altul toamna, când creştea, acum există o tendinţă de uniformizare. În 2013, preţurile nu au scăzut comparativ cu anii precedenţi. Sunt preţuri mult mai bune pentru crescătorii de animale decât în anii anteriori” , a spus Constantin.(Agerpres)

 

 

 

 

 Proiectul pre-aderare "Controlul calitatii in lantul laptelui"

 Copyright © 2006-2013 INFOLAPTE.ro