ENGLISH  

Noutati


Comisia Comunitatii Europene a acordat timp suplimentar unui numar de 141 fabrici de lapte pentru finalizarea procesului de modernizare. - 07 Feb. 2007

Anumite intreprinderi din sectorul laptelui in Romania si-au finalizat procesul de modernizare si sunt acum in concordanta cu legislatia europeana. Altele si-au incetat activitatea. Un numar mare de fabrici de procesare a laptelui au dificultati in a se conforma cerintelor structurale impuse de Comunitatea Europeana din cauza constrangerilor tehnice.

Aceste fabrici de lapte au nevoie de mai mult timp pentru a finaliza procesul de modernizare pentru a functiona conform standardelor. O mare parte dintre aceste ferme au fost create prin programul SAPARD si ofera garantii credibile ca in acest moment poseda fondurile necesare pentru solutionarea eventualelor probleme. Pe baza informatiilor detaliate despre procesul de modernizare Comisia a acordat unui numar de 141 de ferme de lapte timp suplimentar pentru finalizarea procesului de modernizare si, prin urmare, acestea nu au fost inchise la 1 ianuarie 2007 (Decizia UE 2007/23/EC).Proiectul pre-aderare "Controlul calitatii in lantul laptelui"

 Copyright © 2006-2013 INFOLAPTE.ro