ENGLISH  

Organizatii lapte Olanda


Sectorul laptelui din Olanda este foarte bine structurat, fiecare segment in lantul de produstie avand propria sa organizatie care sa ii reprezinte interesele. Apasati aici pentru o prezentare a Sectorului Laptelui din Olanda.

PZ (Productschap Zuivel - Consiliul Olandez al Laptelui) www.prodzuivel.nl reprezinta sectorul laptelui ce contine 22.000 ferme precum si fabricile procesatoare. Pentru traducerea in Romana a prezentarii organizatiei apasati aici.
Pentru mai multe informatii cu privire la rolul consiliilor pe produse apasati aici.

COKZ (Centraal Orgaan voor Kwaliteitsaangelegenheden in de Zuivel - Autoritatea Olandeza de Control a Laptelui si Produselor Lactate) www.cokz.nl asigura calitatea si siguranta alimentara a produselor lactate in Olanda. is assuring the safety and quality of dairy products produced in The Netherlands.
Pentru traducerea in Romana a prezentarii organizatiei apasati aici.

MCS (Melkcontrole Station - Milk Control Station - Centrul de Testare a Laptelui din Olanda) www.mcs-nederland.nl deserveste lantul laptelui din Olanda prin analizarea probelor de lapte pentru plata laptelui si realizarea controlului oficial al productiei.
Pentru traducerea in Romana a prezentarii organizatiei apasati aici.

NZO (Nederlandse Zuivel Organisatie - Asociatia Procesatorilor de Lapte) www.nzo.nl este asociatia procesatorilor de lapte si reprezinta 12 companii procesatoare i.e. 98% din laptele procesat.
Pentru traducerea in Romana a prezentarii organizatiei apasati aici.

LTO Nederland (Land- en Tuinbouw Organisatie - Asociatia Fermierilor din Olanda) www.lto.nl este asociatia nationala a fermierilor din sectorul zootehnic si agricol si reprezinta interesele a 50.000 fermieri.
Pentru traducerea in Romana a prezentarii organizatiei apasati aici.

OCM (Organisatie Certificering Melk - Organizatia pentru Certificarea Fermelor) www.ocmonline.nl.
Pentru traducerea in Romana a prezentarii organizatiei apasati aici.Proiectul pre-aderare "Controlul calitatii in lantul laptelui"

 Copyright © 2006-2013 INFOLAPTE.ro